CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 29, 2009

My Beloved Hubby

Hubby yg ceria n disenangi anak muridnya :D

seronok sgt bebudak ni bila bergambar dgn Mr A

sekolah kesayangan hubby 'SK Bukit Kuantan'

my hubby waktu kt skolah hehe :D

pix yg paling comel hehe :D

hehehe...tu la dia my hubby :D very well known among the pupils by the name 'Mr A' ... hubby mengajar kt SK Bukit Kuantan, dr rumah ada la dlm 25minit kot...pnah pg pon skolah tu masa nk amek kertas exam budak yg hubby trtinggal, pg msa staf buat BBQ, pg masa tlg pendaftaran budak nk masuk skolah awal thn hr tu dgn pg masa sukan sekolah baru2 ni... skolah ni skolah kwsn kg laa..hubby sonok ngaja sini sbb x stress hehe ok la tu jnji dia happy..budak2 nya pon rapat sgt dgn hubby...tiap kali pg mesti dorg dtg kerumun...rupanya hubby ni glamour kt skolah...budak2 suka sgt kt dia..dia pun mesra dgn budak....

da msuk 7thn hubby ngaja kt skola ni...so far, xde lak dia cdg nk pindah keluar...dia selesa kt sini...hubby mengaja english year 2,3,4 kdg2 tu, yg klaka nya kita pnah dpt call dr hubby masa skolah...kita dok 'hello hello...' rupanya dia terdail hp dia yg dok senyap kt dlm poket suar dia...apa lg...kita pon dgr la sebijik2 apa yg dia ajar...kuat btl suara dia...siap suro budak2 senyap lg sbb budak2 aktif sgt agak ny....ehehhe :D dia balik skola,kita sj la tiru apa yg kita dgr tu...trus dia gelak besar...hahaha bukan sekali dia kantoi..da byk kali da pon...apa pun, semoga hubby terus mengaja dan menyumbang jasa pd anak2 bangsa :D walaupun kita da biasa dgn life cikgu cikgi ni kita happy sbb hubby memegang profession ni...alhamdulillah...semoga hubby terus berjaya dlm kerjaya n berjaya menamatkn PLK nya dlm TESL di UiTM :D insya'Allah, AMIN.

0 comments: