CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 30, 2009

Yeay!!! Cuti Sekolah....Balik kampung jom :D

cuti sekolah dah bermula :D seronok sgt...dpt luang msa byk2 dgn hubby :D hari ni kami akan balik ke kg di Jerantut...excited sgt :D lps siap packing brg2, masuk brg dlm keta, kami pun gerak..tp hubby ajak pg East Coast Mall dulu beli sandal utk kita hehehe lupa pulak... Israr sepupu hubby pn ada sama. dia tumpang kami smpai temerloh sbb kereta dia ada di sana. jadi, hari ni bertiga + baby = berempat laa :D

dr East Coast Mall kami ke Mega Mall utk beli blouse kita...belek punya belek..pg fitting baju...akhirnya x jd sbb nmpk mcm x kena je dgn perut kita hehehe...so, cancel beli blouse...perot da lapa sgt..hubby ajak mkn nasi ayam madu hainan kt sekilau..patah balik la kami ni semula ke sana...mmg best (padahal blh kata kn hari2 mkn nasi ayam ni hehehe) lps mkn kami pn gerak ke jerantut...tp, smpai indramahkota tetiba teringat holder gps tertinggal kt umah....kad jemputan kawen Along Nazira pon tertinggal jugak isk isk isk.....langsung trus kami pth balik ke rumah amek 2 brg tu...

smpai jerantut da lwt juga...da 6.30ptg... singgah umah mak ndak kejap....layan rumah dia yg baru renovate hehehe lawo2....dr rumah mak ndak kami singgah TF jap beli brg...pastu isi myk n baru balik ke kg som :D smpai rumah da pukul 8.15mlm da...

perot lapo giler.....tnggu babah balik masjid..trus mkn dgn penuh selera nya..ayam smpai 4 ketul kita mkn hehe...mkn jagung rebus 2 bijik....mkn puding gula hangus yg mama buat...mmg best :D tenkiu mama :D

pastu lepak2 sembang2...seronok balik kg..thanks utk hubby sbb bwk kita balik kg bercuti dgn keluarga.....esok kami nk ke shah alam pula.........

0 comments: