CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 15, 2009

Sehari sebelum hari yang sebok....



hari ni last day bercuti kt kg
pagi2 lg kita da siap packing segala...
dlm kul 9.30 gitu kita da gerak daa......
tp, nk ke Bangi dulu sbb ada wedding kwn baik hubby
so...
laluan hari ni mcmm biasa laa.....
jalan bengkang bengkok Damak-Benta :P
kita tido je sepjg perjalanan....
sbb mlm td kita sebok dgn projek surprise kita smpai kul 4am
hehheeheh...

smpai Raub je kita bgn, sbb hubby ajak bekfas roti canai
hubby nmpk penat.. dia soh kita drive msa tgh mkn roti canai tu..
tp, lps mkn kaki kita cramp lak..
so nk x nk hubby kna drive jg laa...
tp kita teman dia la.. sembang2..
kdg2, lelap gak hehehe....

smpai KL kita org round2 dulu...
tgk org sebok soping kt JLN TAR..
smpai Bangi da lwt da...
kul 3pm gitu kita org smpai....
siap singgah soping complex beli hadiah lg kekeke....
yg best nya, wedding ni dia wt kt Kompleks PKNS Bangi..
sesat jugak la kita org nk cri dewan nya..
mana x nya... kawen dlm kompleks beli belah huhuhu.....
sudah nya kita org follow je org yg pakai bju ala2 glamour gitu...
sbb, confirm dorg msti nk pg mjlis kawen..

lupa lak.. yg kawen ni nama dia 'ALBARR' juga hehehe...
dewan dia walopon x besar tp bes juga laa...
hubby sonok je sbb dpt jmpa kwn2 lama msa kecik2 dulu..
tema pengantin hr ni BIRU~lawoooo...
style makan pulak~berhidang huhuhu
mmg bes.. kita org amek table yg tadek org..
so lauk hidang tu kita org bedal berdua jela......
hehehehe...
mknan pon bes.. lagu2 pon bes juga...

lps mkn sembang2 jap dgn kwn2 hubby..
masing2 da ada anak..
hehehe kita je tgh bwk perot...
pastu, pengantin lmbai2 tgn ajak kita org bergambor kt pelamin
excited sgt bergambor smpai lupa nk amek gmbor guna hp kita org..
sudahnya... xde kngn dgn pengantin huk3...
msa turun nk pg parking tu jmpa banner ni kt tangga kompleks...
so, ini jela kenangan yg ada hehehe


dr Bangi kita org trus ke Gombak...
hubby ajak naik GENTING :D
hehehe bes2.. tmpt keramat ni
sbb ni tmpt first kita org jumpa :D
tp, sblm tu..
singgah PETRONAS GOMBAK sbb nk menapau BURGER KING
smbil2 tu kita pg tukar baju
sbb BAJU KURUNG RIAU yg kita pakai agak sempit dgn perot..
x selesa sgt daaa...

smpai GENTING da pukul 5pm


memula hubby ajak nek CABLE CAR dr GOHTONG
tp, dia takut lak sbb kita tgh preggy
hehehehe....
kita pun sbnr nya, da seram sejuk msa dia ajak tu
kekekeke..... naseb bek laaa x jd :P
cuaca ok.. sejuk dia pon bes jek....


hari ni parking jauh sket.. so exercise la kita org ptg tu...
kali akhir naik GENTING msa HONEYMOON November lepas...
hr ni seronok dia len mcm sket sbb... naik GENTING dgn baby dlm perot :)

kita org leka belek2 souvenier je hr ni...
hubby dpt beli 1 snow cap..
tah mcm mna dia berkenan sgt... hehehe
tp ok jg dia pakai sbb jarang nk dpt tgk dia tutup kepala dia walopon dgn cap


sblm balik, mcm biasa laa... kita org amek gmbr 2,3 keping kt tepi spider coaster tu

dr puncak, kita org terus ke GENTING SEMPAH utk solat jamak n mkn mlm
sblm gerak ke KUANTAN hubby tapau BUAH BERANGAN yg bes tu
tp, kali ni kita org test BUAH BERANGAN MADU pulak
mmg bes...


perjalanan hr ni mmg agak letih
tp cukup bes :D
thanks utk hubby :)
kita org smpai Bukit Sekilau kul 1.30am
itu pun lps berganti2 bwk kereta dgn hubby
dan
lps kita org tido sejam kt RnR TEMERLOH
hehehhehee


0 comments: