CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 7, 2009

Akhirnya... ku di tag juga....





pix masa 1st time jumpa :D


TAGGED by CUPU@KECHIK@SYAHIDAH


Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
hehehe... 1st time jumpa kt GENTING SEMPAH --> baru seminggu berhubung secara formal sbnr nya.. (maksudnya, baru seminggu start bercakap kt telefon, ym, sms....) hehehehe... mmg giler... sblm ni xde pun...


Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
hmm... sblm jmpa, tgk kt pix dlm FRENSTER je, sbb kenal 1st time pun sbnrnya kt FRENSTER... hahaha (HIDUP FRENSTER!!!) so.. pndgn peribadi masa mula2 kenal... hmm.. ENCIK ALBAR HAMDAN ni memang seorang yg GENTLEMAN... suara DIA kt telepon.. mak aii... MELT MY HEART... sirius.. x tipu.. sbb suara DIA, ala2 DJ gitu hahaha.... pastu, masa 1st time jumpa.. kita park keta kt dpn toilet RnR GENTING SEMPAH tu n DIA park SUPERBIKE DIA kat dpn McD... lunch kt McD... tp yg kelaka, DIA x pndg kita pn msa mkn.. pastu, DIA mkn punya la laju... hehehhe..... so, kiranya, dlm GENTLEMAN gagah perkasa DIA tu... ada juga sifat MALU... hehe ok la tu kn... pastu, msa mula jumpa, DIA dgn suit DIA.. hehe.. nek SUPERBIKE la katakan.. tp mata DIA mmg meleret2... hahahaha... sepet x ingat... mulut DIA mmg seksi habis.. kekeke... style mulut pelakon omputih... bibir nipis jek... mmg MELT ME DOWN wiwiiiwiwiwiwiwiwiiwii...............


Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda
hehehe.... kalau nak tau.. 1st time jumpa kat GENTING SEMPAH tu... masa tu jugak la DIA AJAK KAWEN.. hehe.. lps mkn McD kt GENTING SEMPAH... kita org nek GENTING jap sbb DIA mmg suka sgt dgn tmpt tinggi2 ni... masa turun dr GENTING tu la DIA ajak kawen hehehehe kita pon senyum je... tanda okey la tu, jom kawen jom... :D


Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
hehehe... nama pun CINTA & JODOH .... jmpa 1st time 20 APRIL 2008, nikah 25 OKTOBER 2008... hehehe kira la sndiri... :P


Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
hmm.. oktober, november, disember, januari, februari, mac, april, mei, jun.... july ni masuk 8 bulan laa... ni pun kita da sarat 7bulan preggy hehehe....


Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
kejutan??? errr.... apa eh... DIA pg RIDE SUPERBIKE dgn kwn2 dia, pastu tau2 je, DIA muncul dpn umah kita kt jerantut.. waktu da nk magrib hehehe.. mmg surprise... rindu giler time tu kt DIA hihihi... lg... DIA surprise kn kita dgn bawak kita RIDE sama ke KULIM.. hehehe... mmg best msa tu... tp yg sbnr nya, DIA x pandai nk surprise2 ni semua sbb dia biasanya straight to the point je... cuma kekadang tu nmpk dlm bentuk kejutan jugak laa... hehee....


Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
hmm.... biasa yg kita org diskas pun cmne nk upgrade lg hidup kami supaya lbh selesa hehe.. biasala.. kena step by step... kerjaya... anak... kereta... umah... bla bla bla........


Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
hehehe... soklan ni kena tunggu bila kita besalin bulan 9 ni ye... tp biasanya, DIA suka dgn budak2.. kalo baby tu DIA takut2 sket la nk pegang sbb halus sgt kata DIA hihhihi....


Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda… sangat baik... pandai amek hati n yg penting hobi DIA sama dgn babah hehehe... pastu DIA suka masak.. so bila kita org memasak... DIA pun sebok nk masak sama... hehee....


pix masa 1st time jumpa.. mcm nila dressing DIA hehe



1st pix DIA msa kt FRENSTER yg kita tgk :P


1st pix kita msa kt FRENSTER yg DIA tgk :P


1st pix DIA masa mama ckp nk tgk muka DIA msa kita bgtau
mama kita nak kawenhehe



pix masa 1st time kita pegi umah DIA utk kenal dgn family DIA


pix kenangan smpai ke syurga--masa kita nikah



pix masa HONEYMOON hehehe -- mana lg kalau bkn GENTING



kenangan masa follow RIDE ke KULIM


Happy Birthday Sayang :D



pix minggu lepas.. hehe muka 7 bln pregnant



4 comments:

puan punyer said...

hehehe........ rahsia suda terbongkar.....k.long sy mayb bli cloth diaper tu dlm sept kot sbb dh dpt green light en.nuar... hahaha ku berjaya mempengaruhi.....

Yaya said...

hehehe....yeke...beli ktne?ada byk ni info kalo nk laa...sharing info :D

Cupu said...

Dah bace ppon td
tpi xsempat nk komen sbb bz sgt kat opis
Mmg sweet la akaknyer kisah cinta
fs tue....canggih la skang
semua cinta banyak dr internet jerk...
muahhahaha....
semoga bahagia selamanya
amin

Suhana said...

suka dgn kisah cinta ni.. :) moga kekal bersama dunia akhirat