CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 1, 2009

Kisah Tudung....


minggu lepas masa dok round dpn Terminal Makmur, ternampak satu sign board kedai dekat deret 7Eleven... usha punya usha, rupanya satu lg kedai tudung & selendang bakal bertapak kat Kontan ni hehehe... bagus bagus... boleh kita riki market price dorang... so, smlm... setelah tertangguh beberapa kali akhirnya hubby kata 'let's go bebeh...kita usha kedai tu..' hehe.. memandangkan nk cepat smpai n senang nk park.. apa lagi, kita org merempit dgn suzuki papa hehehe... pnjm ye paa.. RG alba MC lagi...

masa smpai, org mmg ramai.. pekerja dia pn mak aii ramai juga.. masuk2 je.. mata trus melekat pd tag harga tudung... 'waaaaaa.... giler babas punya mahal...' huhuhu.. terus kita tgk material apa... pegang punya pegang terpegang la tag brand dia... hehehe.. ini yg wt dia jadi mahal ni... pd hal design mcm yg biasa kita ada kekeke... perasan lak... biasa laa... brg kalo da ada jenama, begitu la adanya... tetiba terus berangan ada brand sndiri 'magicshawl' lalalalalalala........... (^_~)v

habis satu kedai kita round... kira ok laa.... kaler pn cntik2.. tp rasanya target market dorg cuma utk golongan yg beruang jela hehehe..... plg murah pun hrga dlm rm60 kita pasan... plg mhl smpai rm800 huhuhuhu..... mmg x bley blah...



da amek sedikit sebanyak maklumat..kita org pn smbung merempit balik umah... balik umah smbil pk... mcm mna nk maju kn lg online biz kita ....... yeay!!


apa yang penting....
KERJASAMA
lalalalala..........




3 comments:

puan punyer said...

Kak long dah byk kali try wat signature tuh x menjadik lerr... nk paste kat ner....... tlg erk?

puan punyer said...

wa wa wa kiter poon suker laguu yg samer..ampir ari2 melalak lagu nih sensorang kt opiss.. hahaha

lynadabesh said...

wahwah...cantik layout...siap ade signature ni..ni yg jeles nihh...hehehehe