CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 13, 2009

baru nk cerita....

hehehe....baru sempat nak menulis hari ni... itu pun lps pk 2,3 kali...

Ahad--->09/08/09

ahad baru ni... lps je clas En Albar terus gerak ke KL :P hehehe.... tujuan nya... nk soping2 smbil dating2... smpai shah alam da kul seplo mlm gitu, trus round carik hotel nk tido... trus ke De Palma... cek in n tido... hehehehe....

De Palma Inn -- smpat amek pix msa cek out je


Isnin--->10/08/09

bgn pg solat subuh semua trus pack brg.... bekfas (hmm....xdela bes mana pon bekfas dia hihi... tp bedal jela sbb nti lapo.... ) cek out n Encik Albar trus mintak bgtau list tempat2 nk di ambush hari ni :D


big boss tgh tunggu lif hihi

ada pelamin kt lobby hotel hehehe

ibu mengandung mmg begini :P

mkn dan terus mkn

dr De Palma, trus ke Klang Bandar Di Raja :D ---> tujuan nya?? tgk jela pix kt bwh ni... ni tempat Encik Albar... so aku ikut kan aje.. jadik mem kena diam2 je... hehehe... lps round sana sini akhirnya jumpa kedai ni... pastu ada yg berkenan trus Encik Albar senyum meleret smpai telinga suke hati.... huhuhu :P lama gak la kena tunggu... dkt 2jam juga laa berkampung halaman kt kedai cina ni :) hehehe

yg memikat hati En Albar-->test dulu :P

pilih tayar pule....

kerje... kerje...

sebelum make over hehe

tu diaaa... hehehe

tadaaaaa............

ready to go...

setel je, Encik Albar kelihatan lebih bersemangat hehehe... apalagi... dgn suara yg lemah lembut, ku kata jom ke jusco bukit raja lak ye... hehehe zoooommmm..... smpai jek trus ke maternity department.. ku mahu cri selai suar preggy sbb suar yg ada da ketat... kalo la blh pakai kain batik je... save sket hehehe cari 3,4 brg pastu mkn2...

dr jusco trus ke SACC shah alam... episod mencari 'bedung moden' hehehe... tenkiu Pa&Ma... akhirnya berjaya juga membelinya walopon agak mahal rm40 huk3...


ni dia 'bedung moden' itu... tp dpt kaler pink hihi

pastu trus gerak ke seksyen 13 lak.. ku mahu beli set pantang kt leesa formula... kenapa leesa formula?? sbb ku mmg guna produk ni hehehe... sblm kawen hr tu pn ku buat rawatan spa kt sini hihihi... seb bek x tngu lama... dpt je brg trus zooommmmm gerak ke KL...

confinement set@leesa formula

tapi kiciwa sbb jln da mula jem.. nk smpai kn ke jorex je da amek masa kt sejam pd hal ada lg 1km je :( kiciwa sbb msa terbuang mcm tu jek.... smpai jorex da lesu sbb lama sgt jem.. trus lupa nk beli ribbon bp meter... lkertas list ribbon pon mcm x membantu je... sudahnya ku beli je pe yg ku rasa... da smpai kuantan baru kiciwa lagi skali hahahaha... bongek betol laaa.....

dr jorex trus ke Plaza GM yg hr tu sesat barat x jmpa... seb bek ku sudah study lokasi nya ktne... tenkiu wikimapia... sng jek rupanya.. tp yg lg bes ialah.. keta nek lif nk pg tmpat parking huhuhu... serupa mcm movie wawawawa..... sungguh teruja kami...


smpai GM tu da pukul bape da.. so kena bergerak pantas... oh lupa lak.. kami berdua pakai mask ye.. diulang.. pakai mask... demi kesihatan tubuh badan... baik bersedia :) alhamdulillah... hasil di GM sgt baik... walopon capek bangat, tp semangat ibu mengandung mmg hebat... cuma rasa mcm nk suro Encik Albar ikat tali je dr bdn ku ke pinggang dia huhuhu... x larat da nk melangkah... da dpt apa yg dicari trus gerak ke TTDI pulak...


muka gembira ibu mengandung

yeay!! tmpt ni mmg idaman sejak mengandung... akhirnya dpt juga pg walopon cuma branch je... FABULOUS MOM TTDI--->ku jejak juga akhirnya... dgn pembantu kedai yg sgt baik dan peramah.. rasa mcm nk duduk lelama jek... tp mcm biasa laa... Encik Albar da jeling2 sbb takut x smpat pg IKEA dia tu.. huhuhu.... smpat la beli nursing bra yg murah giler lps discount n brg lain... seb bek ku ahli FM so dpt la jugak point hr tu :) tenkiu FM... ku mau dtg lg nanti... teruja tgk brg baby especially poncho, nursing blouse n baby pouch... seb bek la ku tahan hati ni dr membeli... kalo x mesti ratos2 hbs kt FM jek.. pape pon.. ku suka FM... nti nk pg lg yeyeye!!!

dr FM trus ke IKEA yg kt dpn tu je.. tp msa da lwt... da kt kul 9mlm.. Encik Albar da mcm xde mood jek... isk isk isk... sian dia... kami singgah beli karipap feveret dgn biskut feveret je.. nk masuk dlm mmg x smpat da sbb nti lg lewat balik ke kuantan... minta maaf ye syg.. nti kita dtg KL kita pg IKEA yek... huhuhu.....

dr IKEA trus jmpa israr kt gombak... mkn2... trus gerak balik kuantan... alhamdulillah... lps stop 1,2 kali + mandi+ solat + tido... smpai la kuantan kul 4.15am huhuhu.. giles ngantok... yg penting semua selamat dibeli walopon list brg kt IKEA masih lg status HOLD hehehe

tenkiu pd Encik Albar yg sgt baik hati melayan isterinya utk mencari brg2... nti kita jenjalan lg ye.. selagi ku x beranak :P

0 comments: