CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, August 31, 2009

bila ramadhan dtg lg.............

ALHAMDULILLAH..... dapat juga balik bercuti ke kg bersama keluarga walopon da sarat sgt ni... dpt juga luangkan masa seminggu dgn mama babah n adik2..

yg best... sempat juga siapkan kueh raya walopon saket pinggang dibuatnya... tenkiu utk suami yg sporting... utk adik2 yg sempat juga balik utk sama2 brpuasa... mmg seronok berada bersama keluarga sndiri.... semoga thn2 akan dtg dpt lg luangkan masa mcm ni...n semoga mama bbh terus sihat walafiat utk gembira brsama anak2......

yg pasti... balik kali ni sempat menjahit shawl ribbon utk customer hehee...smpat buat 5 jenis kueh raya... smpat update shawl baru kt blog... smpat pos order customer...smpat main FARMVILLE hahahaha...



pix sblm balik pg td.. yen balik ke penang, qarmila ke unisel
babah kt tepi... seronok dpt jumpa anak2



amek pix kngn dgn qarmila sblm bersalin hehehe


kueh raya jim carey kita org yg bru first time buat hahaha...tibai jela


3 comments:

mama izzya@idah said...

aik x bersalin lg ker..igtkan dah kuar baby..overdue ker?tgk date kat tepi tu dah 41 weeks..

antalya said...

syok blk kg kan. eh kuih tu sedapnya dh lama tak jumpa.rajin yaya wat kuih dlm sarat2 tu ye

puan punyer said...

kak long,

skang dh ada 7 pcs kan. klu guna velcro lekatkan dulu kt cover velcro tu supaya x rosak. pastu CD cover tu letakkan dlm laundry net (supaya thn lama hehehe, xnak letak poon xper) insert2 tu bia jer melambak dlm wm. ku letak laundry net kt bawah insert kt atas dier. pastu ku tekan sampai high level utk airnyer n soak utk basuhan pertama then biar lerr wm tu wat keje..ngeh2. pastu jemur tengah panas n jgn rapat2kan sgt. dah kering angkat n basuh lagi kali k2 nih x yah lah soak n high level water poon xper.. ulang langkah k2 yer lps cd2 tu kering... k.long g tgk kt kedaiku dier nyer cara yer http://juallampinmoden.blogspot.com. oopss luper nk ckp jgn letak sabun untuk prewash. n peluntur n pelembut dilarang sama sekali. gamba basuh dh ader nk mengupload tu asik lerr luper hehe nnt ku upload gamba kt kedai. promote sket, nnt nk tambah cd sudi2lah mengorder ngan kome hahahaha