CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, August 4, 2009

TAG dr FRANCE --> Mr Hamzah Hamsan


akhirnya, dpt gak masa ngadap TAG ni.. sorry la anjut sbb lama sgt amek masa nk buat hehehehe... thanks ye :D


Nama :
Siti Norhidayah Mohammad Tauhid

Nama Pangilan : Kak Long, Along, Yaya, Cici, Siti

Tarikh lahir : 22 Oktober 1981 (masih muda sbb bwh 30 an huhuhu :P )

tempat lahir : Hospital Kluang, Johor

Status : Isteri kepada Encik Albar Hamdan a.k.a Ghostrider hehehehe :P

Hobi : melancong (tp tah bila la dpt betol2 melancong sana sini... dan bila la duit nk jadik bertimbun2 nih huhu...), memasak mmg feveret ku :D, layan movie dgn Encik Albar, Online window shopping hehehe :P (sonok dpt tgk mcm2 products especially brg baby)

Makanan kegemaran : pape jek jnji ada smbal x pn ada pedas2 sket :D kalo plain jek, hmm... x marrii.....

Minuman kegemaran : limau ais & susu

Cita- cita : hmm..... mmg hasrat tu utk menjadi pensyarah.. hajat da termakbul pn tp, ada perkara lain yg dtg dan perlu diutamakan... so, skrg, aku ialah seorang surirumah tangga yg memiliki master kwang kwang kwang.... hmm... nk kena mtk elaun lbh sket dr Encik Albar ni hahaha :P

p/s pape pon, semoga magicshawl dpt terus bertahan walau apa pun dugaan yg dtg!!!!

pengalaman buruk : hmm....sbb nk siapkan tag ni cpt..so x blh nk ingt pe pengalaman buruk... nti da ingat, ku tulis la ye :P

Pengalaman manis : kenal Encik Albar, nikah dgn Encik Albar n skrg mengandungkn anak Encik Albar hehehehe :D (gua syg bangat sama looo......... :P )

Perkara yang disukai : bila dpt order dr customer hehehe...

Perkara yang tak disukai : bila customer buat taik... da order pastu x nk pulak brg tu.... waaaaaa mmg bikin aku hangin 1 hari..... yg penting!! YOU ARE BLACK LISTED!!!

adakah anda berpuas hati dengan apa yang anda ada? : alhamdulillah! puas hati... dan sdg berusaha utk terus berjaya dgn usaha sendiri dan semestinya restu dr suami dan mama babah :D

Harapan : nak hidup dgn baik, bahagia, dgn Encik Albar, anak2, dgn semua adik beradik, mama babah... smpai ke akhir hayat..... AMIN

** anjut, thanks ye TAG kak ct :D

2 comments:

anjut said...

Perkara yang tak disukai : bila customer buat taik... da order pastu x nk pulak brg tu.... waaaaaa mmg bikin aku hangin 1 hari..... yg penting!! YOU ARE BLACK LISTED!!!



*I'll do the same!!seriously!hahahaha!

puan punyer said...

ye ye kak long tang Perkara yang tak disukai : bila customer buat taik... da order pastu x nk pulak brg tu.... waaaaaa mmg bikin aku hangin 1 hari..... yg penting!! YOU ARE BLACK LISTED!!!. ku tahu siapa itu... go go black list kan diaaaaaaaaaaaaa