CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 26, 2009

ALBUM AIMI AISAR





Aimi Aisar yg baru lahir


















Aimi - 3 hari

1 syawal bersama AIMI AISAR

11 comments:

Pak Lang said...

Tahniah kepada Siti dan Albar. Comel baby awak berdua.

Yaya said...

terima kasih pak lang :)

anjut said...

hey, chinese look ler budak ni, nasib baik anak buah (sepupu, ntah apa pangkat aimi ni), kalau tak, dah siap cop untuk jadi calon ke-empat.wakaka!

Yaya said...

hahahahaha...tula psl...seb bek pak anjut kalo org len mmg aimi up je..pak anjut pulak hensem :)) aimi msa bru kuar, nurse angkat n tnjuk, kt kita org pndg 1 sma len sbb muka dia mcm amoi....huhuhu

Naz-Segalanya disini said...

selamat datang aimi aisar

lynadabesh said...

comel..comel...sgt comel..rase nak picit2 jer...sempat berbaju raye ekkk kaklong

niZa said...

tu posing2 sape yg buatkan? :P
bukan main lg posing dia

Yaya said...

angah - hehehehe...blh2 nk picit..tp nti nk picit aunty lina semula yee aimi kata...tu bju lama la ngah...x buat pn bju raya thn ni...hehehehe

niza - tu posing real la mak teh niza...standby je dpn aimi utk snap hehehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

congrats to both of u .. syiok ler raya bertiga .. selamat berpantang ;-)

(^.^) Enn & Azz (^.^) said...

tahniah siti..comel sgt aimi aisar..doakan kite ye...siti sblm ni scan mmg baby girl ke?

Muhammad faiz mahayudin said...

Tahniah..dapat babt cute.. dah dapat anak sedare dah fahkrul n abg cik hihi.