CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 27, 2009

Online preggy t-shirt

lately mmg keje kita lyn blog org smbil tgk2 kot ada brg yg berkenan.... tah cmne teringat balik kt satu website ni 'fabulous mom' yg ada 1 t-shirt preggy yg comel hehe trus kita log in, pk kejap 2,3 kali pastu trus setuju dgn diri sndiri utk beli t-shirt ni :D transfer payment kt maybank2u trus email fabulous mom utk confirm order.

tau2 je esok nya pin pin pin bunyi van courier hon tgh hari buta kt depan umah.... yeyeye....order smpai :D lps sign segala siap pakcik courier tu tnya nk pinjam superbike my hubby wt anto surat lg cepat kata dia hehehe lps van blah, trus lari2 itik dlm umah..masuk bilik, koyak2 kn parcel huhuhu... jeng3... tu dia, sgt sedap kain t-shirt preggy ni...cuma lengan dia pendek sket..so kena pakai 2 piece kalo nk bwk brjalan...x pon sarung cardigan jek....tetiba MIL jenguk kt pintu, hehehe kantoi pulak...trus kita tnjuk t-shirt yg dah pon tersarung kt bdn...sengih je dia tgk menantu dia yg sorg ni... :P

anyway, TQ fabulous mom...walaupun agak mahal rm49.90 + courier rm55 semua (walaupun da bg less dr rm59.90, kita msh rasa mhl...) yg pasti, kita da pon rasmi kn bju ni wiken lepas...jnjalan dgn hubby kt megamall...dan yg paling pasti org dok senyum2 smbil tgk kita hahaha siap ada yg dtg dkt belek bju kita n ingt kita wt sndiri kekeke pape jela :D

p/s sejak preggy, ini baju yg ke-4 kita beli..baju yg sblm ni beli kt online juga :D

0 comments: