CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 27, 2009

Kena tinggal lagi.....

ni pix 2,3 minggu lps kalo x silap.. masa ni semua org xde...kita kena tinggal lg sorg2 kt umah hehe MIL n FIL pergi kenduri, petang nti bru balik... my hubby pulak pergi ride ke KL dgn kwn2 dia... smbil2 layan hindustan kt tv, perot da lapa.. nk masak malas pulak hehe (mmg jarang masak sejak preggy :P ) tiba2 trnmpak iklan pizza kt surat kbr hehehe :D apa lg trus masuk bilik, on latop, log in pizzahut.com trus order delivery....

so menu hr sabtu yg agak2 membosan kan tu hanyalah pizza small size ( 1 super supreme + 1 thai + spagetti ) ....mmg berselera... dr hr tu nk sgt mkn spagetti... smbil lyn hindustan n mkn2 tu smpat lg anta mms pix pizza ni kt qarmila (my sis yg slim shaddy mcm plywood kekeke) kononnya nk bg dia meleleh sket tgk menu kita hr tu...tp yg pasti, menu mama kt kg lg best, sambal sotong, pecal huhu bes nya... sudahnya, kita pulak yg meleleh dgr.... hindustan dah hbs, tp pizza x hbs pon... da kenyang sgt... hubby balik dr ride ptg tu, dia yg tlg mkn bg hbs hehe :D siap kata kesian kt wife dia sbb mkn pizza yg delivery je hr ni :P (tau xpe... )

p/s sbnr nya, ni la first time kita order pizza delivery hehehe...seb bek pandai :P

0 comments: