CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 26, 2009

Pantai Batu Hitam

babah n didil yg tersayang

memang da lama x ke pantai... entah mcm mana masa mama babah nk anta kita balik ke kuantan hr tu didil mintak nk ke pantai hehehe :P sian dia... rasanya dlm adik beradik dia sorg je yg jrg dpt kuar jenjalan. x mcm kita org masa kecik2 dulu.. puas ke sana sini.. lps menjamu selera kt umah sekilau, kita pun mintak izin dgn hubby utk follow mama babah n didil ke Pantai Batu Hitam :D my hubby x dpt ikut sbb ada kawan dia dtg...cuma nti dia akan dtg kemudian utk bwk kita balik.

sampai2 je batu hitam... org mmg ramai la sbb hari minggu.. kita n mama lepak kt tembok je.. lg pun mama x sehat lg.. babah n didil trus tukar bju layan men air.. hehehe klaka, dorg just duduk dlm air yg cetek tu je... smbil tunggu ombak dtg baru la bsh segala :P

syok tgk dorg men air, kita pun amek la 3,4 keping gmbr buat kenang kenangan..happy je didil dgn babah...sblm balik lalu la pakcik jual aiskrim yg naik moto tu..kita org pekena aiskrim kon sorg satu.. siap dip dgn kcg hancur lg hehe... dlm kul 7.30pm gitu, hubby smpai.. lps slm2 mama babah pun gerak balik ke jerantut.. dorg smpai umah dlm pukul 12 mlm gitu.. semoga kami dpt jmpa lg luang kn masa mcm hr ni sama2 :D

p/s sian babah drive dlm kedaan x sehat lg..mama pulak lelah rupanya dlm perjalanan balik tu.. apa pun, dorg la mak ayah yg hebat.. semoga dorg selamat dunia akhirat. AMIN

0 comments: