CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 16, 2009

25 minggu dan 5 hari

skrg da masuk minggu ke 25, 5 hari..
lagi 2 minggu genap 7 bulan preggy
hari ni baby x byk ragam sgt
mungkin dia tahu ibu dia tgh sebok dgn blog bisnes
hehehehe....
thank you baby!!

td kita timbang...
hmm..naik la sket..skrg da 64kg
berat b4 pregnant 62kg
hehehe...
kalo tgk, mmg bdn kita x naik mana pun..
perut pn xde la nk besar sgt
cuma mama kata perut kita mcm bulat n tajam kedepan
hihihihi...
puas da belek kt cermin, tp tah la...
nmpk cam bulat je
hehehehehe

ops!! ni bukan perot kita ye..hehe iklan je ni :P

2 minggu lg, ada appointment kt kinik jln gambut ni
nk inject utk kancing gigi utk kali kedua
pastu minum air gula yg sgt la bes tu
(wuuuuuuuuuuu...nape la kena minum lg smpai 2x :( skali je dah la....)

perot skrg ukur lilit nya....
hmm......
100cm hehehehe
hubby slalu gelak bila tgk perut kita
dia kata kecik jek
comel kekeke..
msti baby pon kecik je ni
:D

pape pon....x sbr rasanya nk pegang baby ni..
semoga baby sehat n selamat lahir nanti
AMIN

5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

if family ada history kencing manis ..mmg kena minum air gula tue 2 kali .. dulu kita bgtau nurse family ok .. tiba2 this time br tau family belah ayah ada kencing manis .. so dorg rekodkan .. x psl2 kena minum 2 kali .. dulu sekalie jerrrr .. adehhhh . esok kena minum air gula + ambk darah . kena pose lagieeee ;-)

yaya said...

huk3....tau xpe...tertekan jek bila tgk nurse tu tarok gula bersudu2 dlm cup..dala byk gile..manis kaawwwwww.......gagaggagaga....x thn betol....

sama2 la kita yek meminum air gula itu :{

apaceritadunia said...

Kak long kiter poon sama kene g minum lg air gula tu 10jul nih n scan skali nk tgk uri tu dh naik k tak.. coz uri k bawah nih.. huhuhu mmg x sdap air gula tu nk tau tak masa memula minum nasib bleh thn utk 2 jam lepas jer amik drh k2 tu kt atas moto burrrrrrrrrrrrr terbuarai atas jln raya... mmg havoc dah lerr masa tu naik moto....... n psl admit spital poo samer lerr saya sampai 4x gtu dok kad wad n nurse n dr poon dh kenal hihih 3rd admit siap dpt tyroid lg..... tp skang tyroid dh ok mayb sbb alahn melampau kot hihi.. anyway gud luck 4 both of us

liza said...

Kak long satu lg kan perut tu x mencerminkan brt baby... cuba tgk kt scan tu dier ader tulis anggaran berat baby n mcm masa habib dulu dr agak cam x sampai 3kg tau tp ha masa klua jer 3.25kg bleh thn semangat. hehehe

yaya said...

lizaaa....heheh yeke..kang perot kecik baby beso takot juge hihihi....