CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 2, 2009

Album Kawen yang tertangguh




da 7 bulan kami kawen tp blm sempat nk bg kt sape2 tgk album kawen kami hehe sebab nya... kami lambat pilih gambar yg sesuai.. n kebetulan masa gambar da pilih kita pulak tgh lembik alahan pregnant hehe :D

memandang kn gambar kami utk 3 events banyak sgt... hmpir mencecah 3 ribu keping jd, mmg pening nk pilih... dr 1 album, kami decide tambah lg 1 album... album ni pulak 'custom made' so, mahal la sket... bila da tambah lg 1 album, duit pun kena tambah la juga huhuhu kita tambah album yg biasa je, cost RM3oo.

so, masa turun ke Shah Alam baru ni kita pun amek kesempatan untuk amek album skali. photographer yg bertanggung jawab ialah 'KAMAL' :D gambar dia mmg superb... tgk x jemu hehe kita n hubby jmpa kamal kt McD Sec.3 Shah Alam....

masa kamal kuar kn album mmg kita tepanjat sbb ada 3 album ( ahhh.... sudah laaa... mtk 2 je, nape ada 3 pulak ni... nk byr, xde duit pulak huhuhu mmg haru :P ) kita n hubby pn belek2 pix wedding kami... mmg sgt menarik idea kamal ni.. kami suka sgt... lain dr yg lain :D

bila kita tnya nape 3, dia kata hadiah hehehe biar betik mamat ni... aku tgh xde duit ni :P bila dia sungguh2 ckp dia bg as a compliment so, kita pun start la bg ucapan terima kasih yg x terhingga.. segan jugak bila dia wt mcm tu... yela, bkn murah2 1 album huk3....

pape pun, yg pasti, perut kita da besar... baby da masuk 6bln, album gambar baru kita dpt tgk hehehe.... xpela, syok sket dpt lewat2 ni...

jadi, perhatian kepada mokcik2... pokcik2... kaum kerabat saudara mara jauh dekat... kawan2... yg dr dulu tnya pasal album gambar kawen kita org... ni da siap... nti kita org bwk bg korg tgk ok :D

0 comments: