CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 2, 2009

IKEA kami datang lagi

dgn hubby kt section 'living room'

teringat lagi, kalau ke Shah Alam n KL kami akan cuba mcm mna skali pun utk ke IKEA... kalau x dpt masuk jln2 kt dlm, hubby park kt tepi jln n kita pegi beli 'curry puff' n ice cream dia... dua mknan ni mmg wajib kalau ke IKEA :D

kali ni kami dpt lg ke IKEA... tmpt favourite kami berdua hehe :D kali akhir kami dtg masa 1st time dpt tau pregnant lagi lps miscarriage january lps... cuma kali ni 'Israr' ada sama join kami 'berdating' :P tp bagus juga sbb dpt la dia tlg amek gmbar kami berdua :D


dgn hubby kat section 'bedroom'


hubby n Israr kt section 'Kids'



acara wajib, mkn 'IKEA curry puff'




jalan2 kali ni agak riuh sbb hubby kalo dgn israr mmg x blh jmpa... sembang memanjang n gelak besar hehe jumpa je kerusi mesti duduk... pastu mula la acting itu ini....

sblm balik israr snap 2,3 pix kami utk kenang kenangan.. kali ni dtg utk survey2 brg baby je... cek hrga.. cek brg.. kalau2 berkenan nti kami dtg lg...

hubby yg suka bergambar kt signage hehe :P


p/s shawls yg kita pakai tu yg kita beli online kt periwinkle :D blouse from ceera butik, preggy pants from emmy munchkins :D

0 comments: