CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

Puasa Ganti I



Alhamdulillah...

Syukur pd ALLAH sbb dpt jg kita tamat kan puasa pd hari ni
itu pn dah lembik melepek da huhuhu
mcm puasa time bebudak dulu je rasanya...
mmg x larat....

baby pulak diam je dr subuh...
x gerak2 lgsg.. isk... sian baby.... lapa la tu..
pelik nape ibu dia x mkn pape..
tp smlm msa sblm tido da bgtau baby yg kita nk puasa sok..
dia respond.. tp apsal hr ni baby diam..
tu yg kita pelik..

dlm kul 3pm gitu msa kita pg bank bru rasa baby gerak
terus kita ckp dgn baby..
'sabar ye baby, ada 4 jam je lg.. nanti kita mkn bes2 ok!'

hubby senyum je kt sblh,
sbb muka kita mcm muka msa kita admitted kt ward dulu dia kata
hehehe... smpai mcm tu skali ke? :P

ptg ny kita tido je sbb bdn lesu sgt...
kita pesan cendol dgn hubby
so, maghrib td kita berbuka ala kadar je
sedap dpt cendol.. hehe thanks hubby

skrg baby x dok diam..
asek gerak je dr lps berbuka td hehehe
dia happy la tu ibu dia da x lembik2 daa

yg pasti ni bru hari pertama kita mengganti puasa
waaaaaaaaaaaa................
ada 9 hari lg :/
huk huk huk

td MIL tnya nk puasa lg ke sok...
hehehe kita geleng2 kata xmo laa...
sok lusa lak puasa smula.. sok nk mkn byk2
hehehhehehehee....


5 comments:

Sir Tauhid Alhaj said...

Puasa la,bayar utang tahun lalu,nanti kena fidiah,tak larat nak bayar.puasa tetap sembilan hari tapi fidiah berganda.1hari = 1gantang baghdad.

Sir Tauhid Alhaj said...

mama kata gambar sebelah ni kaklong ke? mat comel sgt! hehehehe

yaya said...

hehehe..itula..mengganti puasa la ni bah, ma..tp mmg lembik betol...rasa mcm nk berbuka da smlm..pastu dgn pg bank lg..pg pjbt pos..pg pos laju uruskan order customer hehe..trasa sungguh pnt nya..
maaa....sblh ni gmbr kak long laa...model smbilan utk bisnes sndiri..free of charge hehe...comel sbb pregnant kot kekekeke :P
tudung ekin mama nti kak long pos..x pon kak long try balik next week ok..nk balik minggu ni alba ada skola ganti lak sbtu ni :)

liza said...

alahai kak long terer tu ganti pose.. saya ader 2 ari lg nih x tau lerr..... camner.... coz bler perut masuk angin kang mula lah....... ayoyo camner nih......

yaya said...

hahahaha.....ni lg la..first time puasa dgn baby dlm perot...mmg mencabar :P liza ada lg 2 hari..saya ada lagi 8 hari wawawawawa..........