CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

eh?....


ni apsal dok atas para-para sakura ni?hehehe
siap 'peace' lagi.. ekeke
sorry syg!!
terjumpa pix ni msa dok belek2 dlm album..
ni pix msa kat Kg Sentang, Chenor Pahang
kg sebelah mama hubby
masa ni kecoh yg ujan asek turun tu je..
risau kan banjir lg mcm hr tu so, ni la xtvt nya
MENAIKKAN SEGALA BRG YG ADA KE ATS PARA
+
+
+
kalo x,
alamatnya hanyut/penuh dgn selut la lps bnjir



xtvt menyimpan segala yg berharga..
hubby tlg aki simpan mesin jahit
steady tu....pakai kain pelikat jek wt keje hehehe
aki lak yg hensem2 pakai slack+t-shirt :P


hubby tngu kt atas
chu baby pas brg ikut tangga
kita?tlg tgk n amek pix je hehehe

haaa..... ni lg bes..
msa round kg kebanyakan org kg tgh sebok dok wt menda ni
gotong royong buat
sbg persediaan utk mengahadapi banjir
kot2 la bnjir kn :)
+
+
tp, alhamdulillah syukur,
x bnjir pon :)

ni pix msa on the way balik
hubby stop tepi sungai pahang tu ajak bergambor
hehehehe....
skali posing keras mcm nk berkawad jek
:P
2x tgk mcm budak skola pon ada
apsal daaaa......

last kita org lak yg posing..
ni first time kita balik kg hubby...
minggu lps makteh called ckp durian da gugur...
hehehe rasanya dlm msa trdekat ni akan balik lg la kot
sbb hubby 'durian lover' ehehehe

wait for us aki...
kita org nk serbu :)


1 comments:

Sir Tauhid Alhaj said...

doa2 la banjir taun ini bleh kita try naik rumah rakit.jgn hanyut sampai ke p.tioman sudah le hehe.